Medlem av Norgeseliten logo

  1. Forside
  2. Tjenester
  3. Sikringsskap og brannsikkerhet
  1. Forside
  2. Tjenester
  3. Sikringsskap og brannsikkerhet

Har du et sikringsskap med gammeldagse skrusikringer? Da bør du få sjekket tilstanden på sikringsskapet så raskt som mulig.

To forskjellige typer sikringsskap

Mange gamle sikringsskap er ikke tilpasset det strømforbruket vi har i dag. Innholdet i skapet kan være i dårlig forfatning og kretsene er ofte overbelastet. Et overbelastet sikringsskap utgjør en stor brannfare.

Ved å oppgradere til nytt sikringsskap får du moderne automatsikringer med jordfeilautomat. Disse sikringene beskytter kursene i huset slik at ledninger og stikkontakter ikke blir overbelastet. Samtidig sørger de for at ikke farlige jordfeilstrømmer blir stående i anlegget og skaper brannfare. Vi kan også installere overspenningsvern. Overspenningsvernet beskytter mot høye spenninger på nettet som kan skade elektriske artikler som er plugget i stikkontaktene.

Når du skal bytte sikringsskap, må jobben gjøres av et autorisert installasjonsfirma. Våre elektrikere vet hvilke krav som stilles når man skal installere kurser, sikringsskap, stikkontakter, lys og varme slik at man har et anlegg som er trygt i mange år fremover.

Gamle skrusikringer gjorde det mulig å overbelaste kursene i huset, men det går ikke med de nye sikringene. Derfor vil det ofte være nødvendig å legge inn noen nye kurser i forbindelse med at man bytter sikringsskap.

Du finner priser på oppgardering av sikringsskap i vår nettbutikk

This site uses cookies. For more information click here.